РИОСВ – Бургас обявява фотоконкурс за Черноморското крайбрежие


Регионална инспекция по околната среда и водите – Бургас обявява конкурс за фотография на тема: „Красотата на българския морски бряг”.

Архив: Китен-Лозенец, РИОСВ-Бургас

 

За участие в конкурса, е необходимо в срок до 31 юли2023 г. на riosvbs_pr@abv.bg професионалисти и любители да изпратят свои снимки на българското крайбрежие, като посочат място и дата на заснемането.

Всеки участник може да изпрати до 2 авторски снимки, с данни за връзка (име и фамилия, възраст, населено място, телефон) и текст, стих или легенда за мястото, което го е привлякло.

С изпращането на снимките, участникът се съгласява, те да бъдат публично споделени в интернет пространството и използвани при подготовката на информационни материали.

Крайният срок за участие е 31 юли 2023 г.

Експерти от РИОСВ-Бургас ще отличат най-добрите творби с първа, втора, трета и поощрителна грамота и награди.

Във Фейсбук страницата на Инспекцията ще бъде публикуван албум с всички участващи в конкурса фотографии под формата на виртуална изложба.

Нека покажем красивата природа в нашия регион! Очакваме Ви.

Организаторите си запазват правото да променят и допълват официалните правила за участие в Конкурса, като промените се отразяват в официалния сайт на Конкурса на интернет адрес: https://riosvbs.com/home/bar/1011

За допълнителна информация: Албена Василева - тел. 0878 754 615