РИОСВ – Бургас обявява конкурс за фотография на тема: „Най-красива дюна по южното черноморие”


Във връзка с отбелязване на Световния ден на околната среда – 5 юни 2023 г.Регионална инспекция по околната среда и водите – Бургас, обявява конкурс за фотография на тема: „Най-красива дюна по южното черноморие”.

                                      снимка: Архив/РИОСВ-Бургас ПЗ "Пясъчни дюни" - 5 бр. гр. Несебър

В конкурса могат да участват професионалисти и любители със снимка, която представя виждането на автора за дюнните образувания в Бургаска област.

Всеки участник може да изпрати до 2 авторски снимки, прикружени от кратка история за това къде е направена фотографията и с какво е привлякла интереса ви и да прикачи и файл със съдържание: име и фамилия, възраст, населено място и телефон за обратна връзка на: pr@riosvbs.com

С изпращането на снимките, участникът се съгласява те да бъдат публично споделени в интернет пространството! При участие в конкурса, кандидатите приемат условието, че проектите им ще бъдат използвани при подготовката на информационни материали.

Крайният срок за участие е 4 юни 2023 г.

Компетентно жури ще отличи най-добрите творби и ще присъди първа, втора, трета и поощрителна грамоти и награди. Във Фейсбук страницата на РИОСВ-Бургас ще бъде публикуван албум с всички участващи в конкурса фотографии под формата на виртуална изложба.

Победителите ще бъдат обявени на 5 юни Световен ден на околната среда.

Очакваме вашият личен, уникален поглед за това как виждате пясъчните дюни в един кадър.

 

За допълнителна информация: Албена Василева - тел. 0885 550 423