V-ти национален конкурс за детска рисунка на тема: „Инвестирайте в нашата планета“ по случай Международния ден на Земята – 22 април


Регионална инспекция по околната среда и водите – Бургас (РИОСВ) и Народно читалище „Христо Ботев 1937“ при Община Бургас обявяват V-ти национален конкурс за детска рисунка на тема: „Инвестирайте в нашата планета“ по случай Международния ден на Земята – 22 април.

Това е моментът да променим всичко – бизнес климата, политическия климат и начина, по който предприемаме действия по отношение на климата. Сега е моментът за неудържима смелост да запазим и защитим здравето си, семействата си, препитанието си...заедно трябва да инвестираме в нашата планета.

Конкурсът ще завърши с изложба.

Участниците ще се оценяват в три възрастови групи - до 8 г., до 12 г. и до 19 г. За всяка възрастова група има първо, второ и трето място. Творбите трябва да са с размери 35x50 см, а участниците имат свободен избор на техника и материали. Най-добре представилата се творба, става големият победител на конкурса. НЕ ТОЛЕРИРАМЕ УЧАСТИЕ НА ВЪЗРАСТНИ в творбите на децата! Класиранията се обявяват и публикуват до 5 дни след края на конкурса.

Награди: Рисунките на големия победител и спечелилите първо място във всяка група, получават предметни награди и рекламни и образователни материали от РИОСВ-Бургас и НЧ „Хр. Ботев 1937“. Журито ще е в състав от педагози, артисти и природозащитници.

Дата на затваряне: 17 април 2022г.

  • Как да участваме: Рисунка.
  • Ограничение за участие: до 19 години.

Рисунките изпращайте на адрес:

РИОСВ-Бургас

к-с „Лазур“, ул. „Перущица“ 67, ет. 1

8000     гр. Бургас

Лице за контакт: Албена Василева – 0885 550 423

Всички ЗАЕДНО сега!